Bayrampaşa Baypark Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

baypark hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Baypark Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BAYRAMPAŞA BAYPARK HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Baypark Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Baypark Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Bayrampaşa Baypark Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Tabela adı Baypark Hospital olan Baypark Hastanesi nerede yer almaktadır? Henüz yeni faaliyete geçen bir hastane olan Baypark Bayrampaşa ilçesi’nde, Gaziosmanpaşa ile Bayrampaşa’yı ayıran Ali Fuat Başgil Caddesi üzerinde yer almakta olup; İETT otobüsleri ve tramvay ile ulaşım mümkündür.

Bayrampaşa Baypark Hospital doktorları – hekimleri: Op. Dr. Betül Atakan, Dr. Seyfullah Sağır, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Dilek, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Oğuz, Prof. Dr. Ali Kıvanç Topuz, Uzm. Dr. Osman Yılmaz, Prof. Dr. Muharrem Coşkun, Uzm. Dr. Ali Rıza Orhan, Uzm. Dr. Mahmut Şamil ÖzgümüşDahiliye (İç H, Uzm.Dr. Demet Divrikli, Op. Dr. Cemile Vatansever, Yrd. Doç. Dr. Yeliz Gümüş, Op. Dr. Zafer Gökhan Şermet, Doç. Dr. Ali Durmuş, Op. Dr. Mustafa Sıtkı Yüksel

Bayrampaşa Baypark Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Bayrampaşa Baypark Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Topkapı – Sultançiftliği tramvay hattı ile Ali Fuat Başgil durağında inerek, Yıldırım’dan geçen İETT hatları ile veya Yıldırım Baypark Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın sayılabilecek bir konumdadır.
İstanbul Baypark Hospital adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bayrampaşa ilçesi, Yıldırım’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Bayrampaşa Baypark Hospital randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Bayrampaşa Baypark Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. İki dizimde kireçlenme var 6aralik 2022 de capaya gittim 6ay sonra ararız dediler hala arayacaklar bir kaç özel hastaneye s0rdum benim 13 bin emekli maaşıyla yaptırmam mümkün değil iki bastonla zor yuruyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7