Biruni Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

biruni üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden İstanbul Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Biruni Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Biruni Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Biruni Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: İstanbul Topkapı’da henüz yeni sayılan bir tıp üniversitesi olan Biruni Üniversitesi Küçükçekmece Hastanesi randevu alma ve hasta kabulü yapmaktadır. Merkezi Topkapı’da olsa da hastanesi Beşyol’da (Küçükçekmece) yer almaktadır.

İstanbul Biruni Üniversitesi Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Ahmet KALAYCIOĞLU, Prof. Dr. Abdullah ALTINTAŞ, Prof. Dr. Barış NUHOĞLU, Prof. Dr. Banu ACAR, Prof. Dr. Emel BAŞAR, Prof. Dr. Halil İbrahim Ulaş BİLDİRİCİ, Prof. Dr. İsmet Ercan CANBAY, Prof. Dr. Levend ÖZKAN, Prof. Dr. Mehmet Ümit ERGENOĞLU, Prof. Dr. Neşe GÜNEY, Prof. Dr. N. Özlem HARMANKAYA, Prof. Dr. Zafer DOĞAN, Doç. Dr. Barış YILMAZ, Doç. Dr. Hande İKİTİMUR, Doç. Dr. Mehmet GÜNDÜZ, Doç. Dr. Mehmet DOKUR, Doç. Dr. Serap YAVUZER, Doç. Dr. Önder TESKİN, Doç. Dr. Fuat BİLGİLİ, Doç. Dr. Tuluhan Yunus EMRE, Doç. Dr. Zeynep ERDOĞAN İYİGÜN, Dr. Adil Baki PAKSOY, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah SERT, Dr. Berna STAVİLECI, Dr. Betül BÖRKÜ UYSAL, Dr. Erkan CAN, Dr. Emir NEKAY, Dr. Günay BUDAGOVA, Dr. Suna KOÇ, Dr. Taner Şerif KÜÇÜKCERİT, Dr. Özcan ÇIKLATEKERLİ, Dr. Öznur İŞCAN, Dr. Mahmut DEMİRBİLEK, , Dr. Mehmet PAŞAOĞLU, Dr. Mehmet Sami İSLAMOĞLU

Biruni Üniversitesi Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Biruni Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Beşyol durağında inerek, Marmaray ile Küçükçekmece istasyonunda inip Beşyol yönüne doğru  çıkarak veya Biruni Hastanesi durağından geçen İETT hatları ile veya Biruni Tıp Fakültesi Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak sayılabilecek bir konumdadır.
İstanbul Biruni Üniversitesi Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Küçükçekmece ilçesi, Beşyol’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Biruni Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

12 thoughts on “Biruni Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Merhaba,
    Hemogram. Vit b12
    TSH. Dvit25 OH
    sT3. Demir bağlama
    sT4. Çinko
    Ferritin
    Serum demiri
    Tahlilleri için fiyat öğrenebilir miyim lütfen

  2. Sol bacağımda varış var, tedavi yöntemleri ve ücretleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

  3. Merhaba biruni üniversitesi öğrencisiyim dermatoloji muayene ücreti üniversite öğrencilerine ne kadar?

  4. Merhaba iyi günler biruni üniversitesi öğrencisiyim staj için sağlık raporu alacaktım kan tahlilinde kan değerlerimin düşük olduğu söylenildi onun için kan takviyesi almam gerekiyormuş bunun için herhangi bir ücret talep ediliyor mu

  5. Merhaba
    Önder Teskin hocamıza Kardeşimin kalp sorunu için muayene için randevu nasıl alabilirim.Acil ameliyat olması gerektiğini söylediler.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7