Pendik Baypark Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

pendik baypark hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Baypark Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

PENDİK BAYPARK HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Baypark Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Baypark Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Pendik Baypark Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Pendik Baypark Hospital doktorları – hekimleri: Uzm. Dr. Demet Yiğit, Uzm. Dr. Saip Toprak, Doç.Dr Refik Baysal, Uzm.Dr. Davut Dama, Uzm. Dr. Haluk Cenk Köse, Op. Dr. Yüksel Sezener, Op. Dr. Şefik Arpacı, Uzm. Dr. Hüseyin Çavuş, Op. Dr. Ziya Ilgın, Prof. Dr. Hasan Candan, Op. Dr. Coşkun Yıldız, Op. Dr. Süleyman Özle, Op. Dr. Mustafa Fatih Özdöl, Op. Dr. Hasan Gürsel Göksu, Op. Dr. Güngör Dımışkı, Uz.Dr. Tevhide Bozkaya, Uzm. Dr. Tülay Ergan, Uzm. Dr. Ali Murat Güler, Uzm. Dr. Doğan Gültekin, Uzm.Dyt.Melike Eygi, Dt. Aslı Meltem ÖZKAN, Uz.Dr. Okşan Güner, Uz.Dr. Mahmut Yavuz

Pendik Baypark Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
pendik Baypark Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Marmaray veya Kadıköy – Pendik metro hattı ile Pendik durağında inerek, Doğu Mahallesi’nden geçen İETT hatları ile veya Pendik Baypark Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak sayılabilecek bir konumdadır.
İstanbul Baypark Hospital adresi nerede? İstanbul Anadolu Yakası, Pendik ilçesi, Doğu Mahallesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Pendik Baypark Hospital randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Pendik Baypark Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7