Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

kadıköy florence nightingale

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Florence Nightingale Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

KADIKÖY FLORENCE NIGHTINGALE HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Florence Nightingale Kadıköy Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Florence Nightingale Şişli Hastanesi, Florence Nightingale Gayrettepe Hastanesi, Florence Nightingale Ataşehir Hastanesi, Florence Nightingale Göktürk Hastanesi ve tıp merkezi olmak üzere İstanbul’da ayrıca beş hastanesi daha bulunmaktadır.

Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr.Günseli KILINÇ, Prof. Dr.Taha Bahadır ÜSKÜL, Doç. Dr.Osman ELBEK, Prof. Dr.M.Güzin İSKELELİ, Doç. Dr.E. Alper ŞENGÜL, Uzm. Dr.Cenk OĞURTANI, Prof. Dr.Cem Murat BAYKAL, Prof. Dr.Özgür DÜNDAR, Op. Dr.Erdal ESKİÇIRAK, Prof. Dr.Mert YILMAZ, Prof. Dr.Rüstem OLGA, Dr. Mehmet EZELSOY, Op. Dr.Cüneyd ÖZTÜRK, Prof. Dr.Ebru ALTINDAĞ, Doç. Dr.Göksel BAKAÇ TÜMAY

Bağdat Caddesi Florence Nightingale Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Kadıköy Florence Nightingale’e nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Caddebostan istasyonunda inip Bağdat Caddesi yönüne doğru  çıkarak veya Bağdat Caddesi durağından geçen İETT hatları ile veya Feneryolu Bağdat Caddesi’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına ters bir konumdadır.
Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi adresi nerede? İstanbul Anadolu Yakası, Kadıköy ilçesi, Bağdat Caddesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Kadıköy Florence Nightingale randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7