İzmir Evde Bakım Hizmeti Veren Yerler – Nasıl Alınır

özel malatya hastanesi

Hastalar veya bakıma muhtaç rahatsızlıkları olup da hastanede daimi olarak kalamayacaklar yahut da bakım ve tedavisi evde yapılabilecek kimseler için İzmir’de evde bakım hizmeti veren merkezler aşağıda yer almaktadır.

İZMİR’DE EVDE BAKIM HİZMETİ FİYATLARI – ÜCRETLERİ

Aşağıda yer alan merkezler, özel kuruluşlardır. SGK anlaşması olan evde bakım hizmetleri için ilgili merkezle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

BORNOVA HOMECARE EVDE BAKIM MERKEZİ
KARABAĞLAR BARIŞ EVDE BAKIM MERKEZİ
KONAK MC HAYRETDAĞ EVDE BAKIM HİZMETLERİ MERKEZİ

EVDE BAKIM HİZMETLERİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

Evde sağlık hizmeti almak isteyen hasta yaşlılar veya aile bireyleri Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelere müracaat ederek evde bakım nasıl yapılır, nasıl alınır öğrenebilirler. Pek çok insan evde bakım maaşı – evde bakım parası karşılığında yakınlarına bakmaktadırlar. Bu da bir bakım hizmeti olup, bakım ücreti karşılığı kişiler yakınlarına bakabilmektedir.

Evde bakım hizmetinden kimler yararlanabilir?
Evde aile bireyleri ile birlikte yaşayan veya kimsesiz, engelli, yaşlı, felçli, yatağa bağımlı, kısaca hayatını başkalarına bağımlı olarak devam ettiren bakım gereken kişiler yararlanabilmektedir.

Evde bakım hizmeti ne kadar?
Her yıl değişmekle birlikte evde bakım parası yaklaşık 1600 TL’dir. Bu ücret bulunulan il Aile ve Çalışma İl Müdürlüğü tarafından ödenmektedir.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Evde bakım parası almak için nereye başvurulur hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7