Yüksek İhtisas Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

yüksek ihtisas üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – Ankara tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Yüksek İhtisas Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Yüksek İhtisas Tıp Fakültesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, Yüksek İhtisas Hastanesi adı ile hizmet vermekte olup YİH Tıp Fakültesi Hastanesi’dir.

Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorları – hekimleri: Prof.Dr. Osman Arıkan NACAR,  Prof. Dr. Gülşah BADEMCİ,  Prof. Dr. Mustafa Hakan KAYALI,   Prof.  Dr. Ali Erdem YILDIRIM, Prof.Dr. Nejdet ÖZALP,  Prof. Dr. Bahadır EGE,  Prof. Dr. Münevver MORAN,  Prof. Dr. Fahri YETİŞİR,  Prof. Dr. Celal İsmail BİLGİÇ, Prof. Dr. Deniz ULAŞ,  Prof. Dr. Ömer Lütfi TAPISIZ,  Prof. Dr. Şadıman KIYKAÇ ALTINBAŞ,  Prof. Dr. İkbal KAYGUSUZ,  Doç. Dr.  Türkan GÜLPINAR,  Doç. Dr. Çağrı GÜLÜMSER,  Doç. Dr. Ertuğrul KARAHANOĞLU, Prof. Dr. Murat KURTOĞLU,  Prof. Dr. Hasan Alper GÜRBÜZ,  Prof. Dr. Halil İbrahim UÇAR,  Prof. Dr. Muzaffer BAHÇIVAN, Prof. Dr. Ertuğrul AKŞAHİN,  Prof. Dr. Alper DEVECİ, Doç. Dr.  Gökhan ÇAKMAK, Prof. Dr. Mehmet  Gökhan ÖZER,  Prof. Dr. Serkan ALTINOVA,  Prof. Dr. Sahir KILIÇ,  Doç. Dr. Çağrı GÜNERİ, Prof. Dr. Hakan ALAGÖZLÜ,  Prof. Dr. Beril AKMAN,  Prof. Dr. Yakup EKMEKÇİ,  Prof. Dr. Mustafa GÜLEÇ,  Prof. Dr Gökhan KABAÇAM,  Prof. Dr. Dilek OĞUZ,  Prof. Dr. Reskan ALTUN,  Doç. Dr. Kübra AYDIN, Prof. Dr. Ahmet Tuncay TURGUT,  Prof. Dr. Atilla ARSLANOĞLU,  Doç. Dr. Oğuzhan ÖZDEMİR,  Doç. Dr. İnanç GÜVENÇ

Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Yüksek İhtisas Üniversite Hastanesinde Covid-19 aşısı yapılıyor mu? Sinovac veya Biontech aşısı olmak üzere her iki aşı da yapılabiliyor. Aşı randevusu almak zorunludur.
Yüksek İhtisas Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Yüksek İhtisas Hastanesi’nden geçen EGO hatları ile veya Balgat’tan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Ankara’nın merkezi noktasındaki bir konumdadır.
Ankara Yüksek İhtisas Üniversite Hastanesi adresi nerede? Ankara, Çankaya ilçesi, Balgat’ta bulunmaktadır.

*** Yüksek İhtisas Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7