Özel Aksaray Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

özel aksaray hastanesi

Özel hastaneler – Aksaray hastaneleri rehberinden Özel Aksaray Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ÖZEL AKSARAY HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Özel Aksaray Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Aksaray Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Özel Aksaray Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, Aksaray’ın en büyük hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. İnternetten randevu alınmakta, iş başvurusu yapılmakta ve labaratuvar sonuçları öğrenilebilmektedir.

Özel Aksaray Hastanesi doktorları – hekimleri:  Dr. Hikmet Görgülü, Dr. Afşin Mecit Mutlu, Uz.Dr. Mine Erkmen, Uz. Dr. Hakan Akan, Op. Dr. Aslan Özer, Uz. Dr. Adnan Yılmaz, Uz. Dr. Erhan Kırlı, Uz. Dr. Esen ÇEŞME, Dt. Murat ARAS, Dt. Reyhan Altınsoy Akay, Dyt. Beyza ÇİFTÇİ, Dyt. Tülin Ay Altınpınar, Uz. Dr. Gürhan Başdoğan, Uz. Dr. Selçuk Mutlu, Op. Dr. Gökmen Kurt, Op. Dr. Gürkan Köse, Op. Dr. Sami Önder, Op. Dr. Kazım Esen, Uzm.Dr. Yalçın DUTKUN, Op. Dr. Talip Örel, Uz. Dr. Veli Çakıcı, Uz. Dr. Burak Bursalı, Op. Dr. Fatih Demirci, Op. Dr. Mehmet Zeki Önük, Op. Dr. Sevilay Kılıçer Nazlı, Uz. Dr. Ali Taner, Op. Dr. Erkan Öztürk, Op. Dr. Serkan Salman, Uz. Dr. Yaşar Şahin, Ody. Semranur Büte, Op. Dr. Mehmet Kemal Demirel, Uzm.Dr. Merve Gök Baba, Uz. Dr. Fikri Özgür Özkan, Op. Dr. Ahmet Çiftçi

Aksaray Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Aksaray Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Otogar’dan geçen sarı renkli belediye otobüsleri ulaşım sağlanabilmektedir. Minibüs – dolmuş ile ulaşım mümkün değildir. Bu hastane Aksaray’ın merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
Özel Aksaray Hastanesi adresi nerede? Aksaray, Merkez ilçesi, Hacılar Harmanı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Aksaray Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7