Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nerede – Nasıl Gidilir

gaziosmanpaşa devlet hastanesi

Gaziosmanpaşalılara ve İstanbullulara hizmet verecek olan Yeni GOP Devlet Hastanesi açıldı mı, hasta kabul yapıyor mu aşağıda bununla ilgili açıklamalar yer almaktadır.

GAZİOSMANPAŞA DEVLET HASTANESİ NE ZAMAN AÇILIYOR?

Şu anda, daha önce Sıraselviler Caddesi üzerinde, Taksim’de yer alan Taksim İlkyardım Hastanesi Gaziosmanpaşa’da hizmet veriyor olsa da Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Devlet Hastanesi inşaatı sona ermiş ve hasta kabulüne başlamıştır. Ayrıca GOP Devlet Hastanesi doktorları, muayene birimleri, poliklinikleri, eleman ve iş başvurusu ile iletişim bilgileri de yayınlanmıştır. Daha önce Gaziosmanpaşa sınırları içerisinde yer alan Taksim İlkyardım ve Araştırma Hastanesi ise eski yerinde Beyoğlu, Taksim, Sıraselviler Caddesi, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi aşağısında hizmet vermeye başlamış ve devam etmektedir. Bu hastane şu anda Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi adıyla hasta kabulü yapmaktadır. Muayene olmak için MHRS sistemi üzerinden randevu (tahlil, kontrol, ilaç yazdırma, muayene randevusu) almak gerekmektedir.

Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi nerede ve nasıl gidilir?
Bu sağlık merkezi, Karayolları Mahallesi semtinde yer alıyor ve Karayolları Mahallesi’ne giden İETT otobüsleri, minibüs ve dolmuşları ile açılacak olan Karayolları metro istasyonu ile ulaşım sağlanabilecek.

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları – hekimleri:  DR. ERDİNÇ CİVELEK, DR. NİLİFER TAŞ, DR. YENER AKYUVA,  DR. BURCU KEMER ATİK, DR. ELİF ERTAN, DR. BAŞAK SARAÇOĞLU YILMAZ

*** Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi açılış tarihi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7